Tarsus »

ÇAMAK’TAN TARSUS’TA TAZİYE ZİYARETİ

TARSUS CEM EVİNDE BUGÜN TÖREN VAR


@mersinhaber 'i takip et

CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, sivil toplum örgütü temsilcileri ile birlikte Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden Metin Peşmen'in Tarsustaki evini ziyaret etti, başsağlığı diledi.Tarsus Pir Sultan Abdal Kültür Derneği yönetim kurulu üyesi 3 çocuk babası Metin Peşmen'in de Ankara'da meydana gelen patlamada hayatını kaybetti. CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, Metin Peşmen'in ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi. Çamak, yaşadığı üzütüyü dile getirdi. Ağıtlar yakan Metin Peşmen'in yengesi Seher Peşmen ise, "Barış elçimiz gitti. O bizim barış güvercinimizdi. Barış güvercinlerimizin kafası koparıldı. Ben gidemedim kayınbiraderime sahip çıkamadım" dedi.

TARSUS CEM EVİNDE TÖREN VAR

Ankara'daki patlamada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi. Şimdiye kadar Türkiye'nin bir çok kentinden Ankara'ya gelen ve patlamada hayatını kaybeden97 kişi arasında Tarsus’tan Metin Peşmen de var. Peşmen bugün saat 10.00 da Tarsus Cem Evi önünde yapılacak törenden sonra Şehir mezarlığında toprağa verilecek.

 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.