Spor »

Tarsus İdmanyurdu, Yeni Hocayı Buldu

Tarsus idmanyurdu, Teknik direktör Mert Korkmaz ile anlaştı.


@mersinhaber 'i takip et
SPOR TOTO 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Tarsus İdmanyurdu’nda, Murat Gündeş’in istifası sonucunda boşalan teknik direktörlük görevine Mert Korkmaz getirildi. Korkmaz ve ekibiyle sezon sonuna kadar anlaşma yapıldı.
 
Sezona kötü başlayan ve ligin ilk beş haftasında sadece 2 puan toplayabilen Tarsus İdmanyurdu’nda hafta içinde teknik direktör Murat Gündeş görevinden istifa etmişti.
 
Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Yüksel, takımı hocasız bırakmama adına sıkı çalışma içerinse girdiklerini ve yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından Mert Korkmaz’la anlaşmaya vardıklarını söyledi.
 
Başkan Yüksel, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, “Bundan sonra ki süreçte beklenen, arzu edilen gelişmelerin olacağına inanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
7 yıl Galatasaray forması giyen ve Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz’ın da kardeşi olan Mert Korkmaz ise “Tarsus İdmanyurdu stat ve tesisleri yönünden çok iyi bir kulüp. Anlaşma iki takıma da hayırlı uğurlu olsun. Öncelikli amacımız Tarsus İdmanyurdu’nu şu an bulunduğu yerden biran önce kurtarmaktır. Geçtiğimiz yıl takımın yaşadığı sıkıntıları yaşatmamak, bertaraf etmek için çaba harcayacağız. Genç bir teknik ekibiz ve başarılı olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından imzalar atıldı. Mert Korkmaz’ın teknik ekibinde yardımcı antrenör Şevki Candar, kaleci hocası Murat Köybeyi ve kondisyoner Halil Filik yer alıyor…

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.