Tarsus »

Tarsus CHP de Bayramlaşma

Tarsus İlçe örgütünde de Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.


@mersinhaber 'i takip et

Tarsus İlçe örgütünde de Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe örgütünde de Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. İlçe binasında düzenlenen bayramlaşma programına CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, yeni dönem 4. sıra milletvekili adayı Serdal Kuyucuoğlu, İlçe Başkanı Ali İlk, yöneticiler ve partililer katıldı.

Bayramın toplumun tüm kesimleri için önemli ve kutsal günler olduğunu vurgulayan Serdar Kuyucuoğlu, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, “Ama maalesef bu yıl ki Kurban bayramı, İslam aleminde ve ülkemizde öyle sevinçle kutlanacak bir halde değil!.. Bir bakıyoruz Libya’da, Yemen’de, Irak’ta veya Suriye’de iç çatışmalar devam ediyor. Bunlarında uzantıları ülkemize kadar geliyor” dedi.

CHP Mersin Milletvekili ve yeni dönem 3. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı ise katılımcıların bayramlarını kutlayarak “Ben, evlatlarımızın teröre kurban edilmeyeceği günlerin, Cumhuriyet Halk Partisi ile hayata geçeceğine inanıyorum. Ülkemizde dini ve ulusal bayramlarımız bizleri bir araya getirir ve besler.  Ama maalesef şu an her ikisine de kast edenler var. Ulusal bayramlarımızı kutlamamamız için ellerinden geleni yapanlar var, dini bayramlarda kardeşlik duygularımız gelişmesin diye elinden geleni yapanlar var” ifadelerini kullandı.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk ise parti içinde huzurun, kardeşlik ortamının ve hoşgörünün yaygınlaşmasının birlikteliği arttıracağına dikkati çekerek, “Eğer bunları yaparsak Mersin’de 4. milletvekilini çok rahat bir şekilde çıkartabiliriz” şeklinde konuştu

 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.