Tarsus »

Bayram öncesi yardım

TARSUS’A AVRUPA’DAN YARDIM ELİ


@mersinhaber 'i takip et

Merkezi Avrupa’da bulunan ve dünya genelinde yaptıkları hayır faaliyetleri ile adını duyuran Avrupa Yetim-Der Tarsus’ta tespit ettiği yetim ve öksüz çocuklara bayram için giyecek yardımında bulundu.

 

Merkezi Almanya’da bulunan ve Avrupa’daki hayır severler gurbetçiler tarafından kurularak dünya genelinde hayır çalışmaları yapan Avrupa Yetim Öksüz ve Mağdurlarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AVRUPA YETİM-DER), ihtiyaç sahibi yetim çocuklara bayram için giyecek yardımında bulundu.

 

Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi aracılığıyla ilçe genelinde maddi durumları kötü olan yetim çocuklara bayramlık giysi yardımlarında bulunan Avrupa Yetim-Der 30 aileye ulaştı.

 

Tarsus genelinde maddi durumları kötü olan yetim çocuklara bayramlık giysi yardımları Avrupa Yetim-Der’in desteğiyle yaptıklarını belirten Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi yetkililerinden Mustafa Erdinç, “Dünyanın dört bir yanında adını hayır faaliyetleriyle duyuran Avrupa Yetim-Der ‘Bir Yetimide Sen Giydir’ kampanyası çerçevesiyle Tarsus’ta ikamet eden 30 yetim aileye Avrupa Yetim-Der’in vasıtasıyla yardımda bulunuyoruz. Allah Avrupa Yetim-Der’den ve bağış yapanlardan razı olsun. İnşaallah yapılan yardımların artması halinde, bizlerde daha çok aileye yardımda bulunmak istiyoruz. Tekrardan Avrupa Yetim-Der’den ve destekte bulunanlardan Allah razı olsun, Allah hayırlarını kabul etsin.” İfadelerini kullandı.

 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.