Spor »

MİY Çıkış Arıyor

Süperlig’in 4. Haftasında Galatasaray’a konuk olacak olan Mersin İdmanyurdu’nda bu maçın hazırlıkları sürerken, kulüp basın sözcüsü Ayhan Erdem, güçlü rakiplerini mağlup ederek ligde çıkış yakalamak istediklerini söyledi.


@mersinhaber 'i takip et

ARTIK PUANLA TANIŞMAK İSTİYORUZ

 

 Geçtiğimiz sezon yakaladığı başarıyı bu yıl ilk 3 haftada sergileyemeyen Mersin İdmanyurdu, kötü gidişata Galatasaray karşısında son vermek istiyor. Verilen Milli maç arasını iyi değerlendiren Mesut Bakkal ve öğrencileri, bu maçın hazırlıklarını sürdürürken kulüp basın sözcüsü Ayhan Erdem, ligdeki ilk puanlarını almak istediklerini söyledi. Galatasaray karşısında alacakları galibiyet ile ligde çıkış yakalamak istediklerini söyleyen Erdem, “Ligdeki 3 maçtan 0 puan almamızın sitresini üzerimizde elbetteki hissediyoruz. Ancak, geçtiğimizyıl yakalanan başarıyı bu futbolcularımızla yakaladık. Galatasaray karşısında galip gelerek hem taraftarlarımızı sevindirmek hem de ligdeki ilk puanlarımızı almak istiyoruz” dedi.

 

GALATASAR MAÇININ ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

 

 Galatasaray’ın gücünü bildiklerini de söyleyen Erdem, “Galatasaray gerek kadro kalitesi gerek taraftarı gerekse de camia olarak bu ligin köklü ekiplerinden biri. Onların da lige istedikleri gibi başlayamamış olmaları bu maçın daha zor geçmesine sebep olacak. Ancak biz de iyi bir ekibiz. Galatasaray karşısında karakterli ve öz güvenli bir futbol sergileyerek taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Güçlü rakibimiz karşısında alacağımız puan yada puanlar bizi gelecek haftalar için daha özgüvenli ve kendinden daha emin bir takım kimliğine sokacaktır” şeklinde konuştu.

 

 TARAFTARA MESAJ VAR!

 

Galatasaray karşısında İstanbul’daki Mersin İdmanyurdu taraftarına da çağrıda bulunan Erdem, “Bizim hem iç saha hem de deplasmanlardaki en önemli itici gücümüz olan taraftarımıza Galatasaray karşısında da büyük iş düşüyor. Özellikle İstanbul’daki Mersin İdmanyurdu taraftarlarına çağrıda bulunmak istiyorum. Onların da desteği ile bu karşılaşmadan başımız dik bir şekilde ayrılacağımızdan hiçbir şüphem yok. Güçlü rakibimiz karşısında galip gelerek taraftarımıza 3 puanı hediye etmek istiyoruz. Taraftarlarımız 90 dakika boyunca tribünden verecekleri destek ile galibiyete ortak olsunlar” ifadelerini kullandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.