Spor »

Tarsus Akademi Gençlik Voleybol takımı kuruldu

Tarsus Akademi Gençlik Voleybol takımı yeni sezona hazırlanıyor..


@mersinhaber 'i takip et

Kentimizde geçtiğimiz aylarda kurularak faaliyete geçen Tarsus Akademi Gençlik Voleybol erkek takımı yeni sezona hazırlanıyor..

Kulüp başkanlığını Ahmet Demir’in, Takım Antrenörlüğünü Fatma Çobansarı’nın yaptığı Tarsus Akademi Gençlik Voleybol erkek takımı yeni sezonda ilk kez bölgesel ligde yer alacak. Ekip ligde genç ve yıldız takımları ile iki kategoride mücadele edecek.

Halen çalışmalarını Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Atatürk Lisesi spor salonunda haftada üç gün olarak sürdüren Tarsus Akademi Gençlik Voleybol erkek takımı ilk kez yer alacağı bölgesel voleybol maçlarında iddialı.

 Büyük maddi  ssıkıntılar içinde  bulunduklarını belirten takım antrönörü Fatma Çobansarı, “Bize destek olacak  işaddamları ve sporseerler arıyoruz. Erkek Voleybol takımımız başarılı ve gelecek vaat eden gençlerden kurulu. İlk yılımızda iddialıyız. İmkan sağlandığı takdirde başarılı oluruz. Şu an bir salonumuz dahi yok. Sağolsun bize Atatürk Lisesi yönetimi salonlarını açtı. Yoksa çalışma yapacağımız salonumuz bile yok. Gençlerimiz pırıl pırıl ve voleybolu çok iyi biliyorlar. Maddi sıkıntılarımızı aştığımızda  hedefimiz daha üst ligler olacaktır” dedi.

Genç yetenek sporcularda sıcaklara rağmen Atatürk Lisesi spor salonunda çalışmalarını haftada üç gün devam ettirerek,  yeni yılda başlayacak bölgesel erkekler voleybol ligine katılacaklar.

Tarsus Akademi Gençlik  kulübü ayrıca jimnastik ve karate sporlarında da mücadele verecek. Haber Foto. Yakup Boncuk


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.