Spor »

Tarsus İdmanyurdu ilk maçta üzdü

Sarı lacivertliler sahasında oynadığı maçta İnegölspor'a farklı mağlup oldu


@mersinhaber 'i takip et
 
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta maçlar başladı. Bu grupta yer alan  Tarsus İdmanyurdu, sahasında oynadığı maçta İnegölspor'a  mağlup oldu.  Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ilk hafta maçları oynandı. Tarsus İdmanyurdu sahasında ağırladığı İnegölspor’a 2-0 mağlup oldu.
Kırklarsırtı sahasında oynanan maça taraftarlar ilgi gösterirken, sıcak hava nedeniyle hakem sık sık su molası verdi.
Tarsus İdmanyurdu’nun rakibi karşısında oldukça yetersiz olduğu maçta, İnegöl özellikle kontra atakları iyi değerlendirerek sahadan üç puan taraf oldu.
Maçta 23'üncü dakikada sol kanattan gelişen İnegölspor atağında Ekrem'in ceza sahasına ortaladığı topa yükselen Ergün'ün kafa vuruşunda kaleye gitmekte olan topu kaleci Behram kontrol etti.
38'inci dakikada Yasin'in ortasında topu takip eden Erdi'nin kafa vuruşunu kaleci Behram çeldi. Boşta kalan topu defans uzaklaştırdı.
44'üncü dakikada Sinan'ın ceza sahası dışından İnegölspor kalesine attığı şutta top az farkla üstten auta gitti. TİY bir golden oldu.
2. yarıda 60'ıncı dakikada gelişen İnegölspor atağında Tarsus İdmanyurdu ceza sahasında oluşan karambolde topa sahip olan Ekrem plase bir vuruş ile meşin yuvarlağı ağlara yolladı: İnegöl 1-0 öne geçti.
Ve 2. gol... Maçta 73'ncü dakikada sağ kanattan topu taşıyan Levent'in ortasında arka da bekleyen Ergün Çakır düzgün bir kafa vuruşu ile topu filelerle buluşturdu: Skor 2-0 konuk takım lehine bitti. Tarsus taraftarı stadı üzgün terketti

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.