Spor »

Mersin Büyükşehir Bayan Basketbol Takımı Tarsus'ta

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele veren Mersin Büyükşehir Bayan Basketbol Takımı oyuncuları, Tarsus Maya Göz Merkezinde Op. Dr. Mehmet Yunus SEVEN’in yapmış olduğu kapsamlı göz muayenesinden geçti.


@mersinhaber 'i takip et

 Mersin Büyükşehir Bayan Basketbol Takımı Tarsus'ta.. Basketbol Süper Ligi’nde mücadele veren Mersin Büyükşehir Bayan Basketbol Takımı oyuncuları, Tarsus Maya Göz Merkezinde Op. Dr. Mehmet Yunus SEVEN’in yapmış olduğu kapsamlı göz muayenesinden geçti.

            Op. Dr. Mehmet Yunus Seven, “Kentimizi Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden  takımımızın göz sağlığı kontrolünü gerçekleştirmek şahsım ve kurumum adına memnuniyet duyuyorum.  Bireysel ya da takım oyuncusu, çocuk ya da yetişkin, lisanslı ya da lisanssız bütün sporcular için periyodik görme taramasının böylece maddi ve manevi daha sıkıntılı göz tedavilerine ihtiyaç duyulmadan gerekli tedbirlerin alınabileceğini sanıyorum” dedi.

    Op.Dr. Mehmet Yunus Seven, 2015-2016 sezonunda takıma başarılar diledi.

    Mersin Büyükşehir Bayan Basketbol Takımı Genel Menajeri Melahat Aydın ise Op. Dr. Mehmet Yunus SEVEN’e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.