Tarsus »

Tarsus Şehir Park Açıldı

Tarsuslu İş Adamı Süleyman Ergezer’in girişimleriyle Altaylılar Mahallesi İremsu Konaklarının hemen yanında hizmete giren Şehir Park, Cafe-Restaurunt ilk günden büyük ilgi gördü.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
BULUŞMA NOKTANIZ ŞEHİR PARK AÇILDI Tarsus mükemmel bir işletmeye daha kavuştu.  İş Adamı Süleyman Ergezer’in girişimleriyle Altaylılar Mahallesi İremsu Konaklarının hemen yanında hizmete giren Şehir Park, Cafe-Restaurunt ilk günden büyük ilgi gördü. Tarsusluların buluşma noktası haline gelen Şehir Park’a gelen müşteriler dayanılmaz damak tadının memnuniyetini yaşıyor.
 
Güler yüzlü personeli, profesyonel ustaları ve muhteşem mimarisi ve dekoruyla kısa sürede adından söz ettirmeyi başaran Şehir Park’ın özellikle ızgara çeşitli çok beğeniliyor. Öte yandan serpme kahvaltısıyla da ilgi gören Şehir Park, özel günlerde ve toplantılar dada oldukça iddialı. Şimdi Şehir Park zamanı diyen girişimci İş adamı Süleyman Ergezer, Tarsus halkına ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.