Tarsus »

Eski BDP Tarsus İlçe Başkanı Tutuklandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan eski BDP Tarsus İlçe başkanı Ahmet Kızmaz savcılığın itirazı üzerine mahkemece "Örgüte üye olma" suçundan tutuklandı.


@mersinhaber 'i takip et

Mersin'in Tarsus ilçesinde geçtiğimiz hafta içerisinde 5 kişi ile birlikte alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan eski BDP Tarsus İlçe başkanı Ahmet Kızmaz savcılığın itirazı üzerine mahkemece "Örgüte üye olma" suçundan tutuklandı.

 

Alınan bilgilere göre,  Gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakılan eski BDP Tarsus İlçe başkanı Ahmet Kızmaz, savcılığın üst mahkemeye yaptığı itiraz üzerine hakkında tutuklama kararı çıkarıldı.

 

Çıkarılan tutuklama kararının ardından gözaltına alınan Kızmaz, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığın mahkemeye sevk ettiği eski BDP Tarsus İlçe başkanı Ahmet Kızmaz,  mahkemece "Örgüte üye olma” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi. 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.