Tarsus »

Tarsus'ta Terör Örgütü Operasyonu

Mersin Haber - Mersin’in Tarsus ilçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlar neticesinde gözaltına alınan 6 kişiden 3’ü tutuklandı


@mersinhaber 'i takip et

Mersin Haber - Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Terörle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince PKK/KCK terör örgütünün KCK/TM Tarsus Kent Meclisi yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendiği belirtildi.

 

Yapılan operasyonda, A.K, C.Ç, K.E, C.B, M.B, E.Ş isimli şahısların gözaltına alındığı ve gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi.

 

şüphelilerden M.B, E.Ş ve K.E'nin tutuklandığı, A.K, C.Ç,C.B.’nin ise  adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı kaydedildi.

 

Öte yandan, yine Gazipaşa Mahallesi'ndeki izinsiz gösterilerde lastik yaktıkları, çöp konteynerleriyle yolu trafiğe kapattıkları iddiasıyla gözaltına alınan MÇ, M.Ç ve F.Ç isimli çocuklarından M.Ç. tutuklanırken, 18 yaşından küçük M.Ç ve F.Ç'nin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı da ifade edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.