Spor »

Mersin İdman Yurdun da Hedef Akhisar

Mersin Haber - Mersin İdman Yurdu Basın Sözcüsü Doç. Dr. Ayhan Erdem, Beşiktaş mağlubiyetini geride bıraktıklarını belirterek, ligin ikinci haftasında karşılaşacakları Akhisar Belediyespor maçına odaklandıklarını söyledi.


@mersinhaber 'i takip et

Mersin Haber - Ligin ilk haftasında sahasında konuk ettiği Beşiktaş karşısında alınan 5-2’lik mağlubiyet Mersin İdmanyurdu camiasında büyük üzüntü yaşattığını belirten Mersin İdman Yurdu Basın Sözcüsü Doç. Dr. Ayhan Erdem, bu maçı geride bıraktıklarını söyledi. Ligin uzun bir maraton olduğunu ve tüm olumsuzluklara rağmen iyi bir ekibe sahip olduklarını söyleyen erdem, “iyi ve oturmuş bir ekibe sahibiz. Ligin ilk haftasında Beşiktaş karşısında alınan mağlubiyeti bir tarafa bırakıp, önümüzdeki hafta Akhisar Belediyespor deplasmanında yapacağımız önemli karşılaşmaya odaklanmamız şart. Ligdeki maçlara tek tek bakarak, bu şekilde hazırlanıyoruz” dedi.

 

Teknik direktör Mesut Bakkal’a da güvendiklerini belirten Erdem, “Takımın içinde bulunduğu zor şartlar altında görevi kabul edip takımın başına geçen Mesut Bakkal’a yönetim olarak güvenimiz tam. İyi işler çıkaracağını biliyoruz. Önümüzdeki haftalarda üst üste alacağımız galibiyetlerle de bu güvenimizin ne kadar yerinde olduğunu kendisinin göstereceğinden hiçbir şüphemiz yok” şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.