Tarsus »

Bu Camiye yardım edelim

Mersin Haber - Tarsus Ferahim Şalvuz Camisi Hayırseverlerden yardım bekliyor


@mersinhaber 'i takip et

Mersin Haber -Tarsus Ferahim Şalvuz Camisi  Hayırseverlerden yardım bekliyor

 

  Tarsus Ferahim Şalvuz mahallesinde aynı isimle yeniden yaptırılan  Camiye hayırseverlerin yardımı bekleniyor.

Mahalle muhtarı Mustafa Boz, mahallelerinde daha önce 500 kişilik bir cami bulunduğunu, ancak bunun yetersiz kalması nedeniyle yeni ve kubbeli büyük bir cami inşaatına başladıklarını belirterek “Bundan 8-9 ay önce mahallemizin eski camisinin yanına  yeni bir cami inşaatı başlattık. Hayırseverlerin desteği ile başlatılan inşaatımız büyük ölçüde tamamlandı. Yeni haliyle camimizin 1500 kişi kapasiteli olmasını  planladık. Ancak bunun için hayırseverlerin desteğine ihtiyacımız var. Eski caminin minareside çok küçük, yeni camimize birde minare yaptıracağız. Bunun için  mahalle sakinlerimiz Mersin Büyükşehir belediye başkanımız sayın Burhanettin Kocamaz’dan bu minareyi yaptırmasını istirham ediyorlar. Minareye sayın başkanımız Kocamaz’ın adını da veririz ve “Hacı Burhanettin Kocamaz minaresi” adını vereceğiz.

Diğer ihtiyaçlarımız için de hayırseverlerden yardım bekliyoruz. Binamız bitince eski binayı Kur’an Kursu, okuma salonu veya toplantı salonu, taziye evi gibi amaçlarla kullanabiliriz” dedi.

Hayırseverler, Tarsus Ferahim Şalvuz mahallesi muhtarı Mustafa Boz’u 0532.354 8500 nolu teleuondan arayarak olabilirler.

 

 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.