Tarsus »

Tarsus’ta Camiye Silahlı Saldırı

Mersin Haber - Mersin’in Tarsus ilçesinde dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bir camiye silahlı saldırı düzenlendi.


@mersinhaber 'i takip et

Mersin Haber - Tarsus’ta  dün gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi yada kişilerce Tarsus Şehir Mezarlığı içerisinde bulunan Kasım Bin Selam Camisine silahlı saldırı düzenlendi.

 

Caminin duvar ve pencerelerine 3 kurşunun isabet ettiği belirtilirken, saldırıda herhangi bir yaralanmanın olmadığı belirtildi.

 

Sabah saatlerinde mezarlık bekçinin kurşun izlerini görüp polise haber vermesiyle ortaya çıkan kurşunlama olayıyla ilgili emniyet ekipleri detaylı çalışma yapıyor. 

 

Camiye isabet eden kurşunların Cami hedef alınarak mı ,yoksa rast gele sıkılan kurşunların camiye tesadüfen mi isabet ettiği araştırılıyor.

Yetkililer konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirttiler.

 

Bilindiği üzere, Tarsus’un birçok mahallesinde gece saatlerinde çıkan olaylarda polise, molotof kokteyli ve havai fişeklerle saldıran ve zaman zaman tüfek ve silah kullanan terör örgütü yandaşlarına polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahale ediyordu.
 
Eylemcilerin ara sokaklara kaçmasıyla biten eylemlerde bugüne kadar birçok polis ve vatandaş yaralanmıştı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.