Spor »

Mersin İY Ankara'dan döndü

Mersin Haber - Türkiye spor yazarları derneği Ankara şubesince düzenlenen Devrim Sağıroğlu 4'lü futbol turnuvası Ankara'da yapıldı..


@mersinhaber 'i takip et

Mersin Haber -Türkiye spor yazarları derneği Ankara şubesince düzenlenen Devrim Sağıroğlu 4lü futbol turnuvası Ankarada yapıldı.. Turnuvanın ilk maçında evsahibi Gençlerbirliği ile karşılaşan temsilcimiz rakibine penaltı atışları sonucu 5-4 yenildi.

Karşılaşmada beraberlik bozulmayınca  penaltılara geçildi.Gençlerbirliği’nde Guido Koçer, Taylan Antalyalı, Berat Tosun ve Spelman, penaltı atışlarını gole çevirirken, Latovlevici ise penaltı atışında başarılı olamadı. Mersin İdmanyurdu’nda ise Mitrovic, Sadiku, Güven Varol, atışlarda topu ağlarla buluştururken, Gökçek Vederson ve Khalili atışları kaçırdı.

Takımımız bu skorla turnuvaya veda ederken; Gençlerbirliği finale yükseldi. Bu akşam takım ve teknik kadro , Ankara’dan yola çıkarak lig öncesi son hazırlıklarına Mersin’de devam edecek


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.