Tarsus »

Kaymakam Atmaca’ya ‘Hoşgeldiniz’ ziyaretleri

Mersin Haber - Tarsus’un yeni Kaymakamı Bekir Atmaca’ya ‘Hoşgeldiniz’ ziyaretleri sürüyor


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Mersin Haber -Tarsus Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ve yönetim kurulu üyesi  Hidayet Şahin ile birlikte, Tarsus’un yeni Kaymakamı Bekir Atmaca’ya ‘Hoşgeldiniz’ diyerek nezaket ziyaretinde bulundu ve görevinde başarılar diledi.

İçişleri Bakanlığı 2015 Yaz Kararnamesiyle İstanbul Kâğıthane Kaymakamlığına atanan Hasan Göç’ün yerine, Tekirdağ Vali yardımcılığı görevinden Tarsus Kaymakamlığı görevine atanan Bekir Atmaca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm Meslek ve Esnaf Odaları, Sivil Toplum Kuruluşları’nın faaliyet gösterdikleri yerde kentin gelişimine ve üyelerinin mesleki sorunlarına özenle eğilmekte olduklarını gözlemlemekten memnunluk duyduğunu söyledi.

Tarsus’un 8 bin yıllık tarihi geçmişiyle dünyanın en eski yerleşim birimlerinden biri olduğunu ve barındırdığı tarihsel ve kültürel özelliklerinin yanı sıra, bereketli topraklarıyla önümüzdeki süreçte cazibe merkezi haline geleceğini vurgulayan Kaymakam Bekir Atmaca, Esnaf ve Meslek Odalarının başkan ve yöneticilerinin üyeleriyle beraber, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bulunmalarının sevindirici olduğuna dikkat çekerek, ‘’Esnaf Odalarının başkan ve yöneticileri olarak sizler özellikle eğitim çalışmalarına daha çok önem verin ve üyelerinizin bilinçlendirilmesine öncülük edin. Bizde Kaymakamlık olarak elimizden gelen her türlü desteği veririz’’ şeklinde konuştu.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ise, Şoförler ve otomobilciler Odası Yönetimi olarak ciddi bir sorumluluk içinde faaliyetlerini en iyi şekilde sürdürmekte olduklarını belirterek, ‘’Tüm Oda Başkan ve yöneticileri olarak Tarsus’umuza elimizden geldiğince faydalı hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Tarsus’umuzun tüm sorunlarına duyarlılık göstermekteyiz. Sizlere de yeni görev yeriniz olan Tarsus’umuzda başarılar diliyoruz’’ dedi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.