Güncel »

Can Kurataran İkaz Etti, İkazlara Uymadılar Karakolluk Oldular

Mersin Haber - Yaz sıcaklarının neredeyse tavan yaptığı şu günlerde İstanbullular sahillere akın etti. Bu durum ise Şile’de denize girmek isteyenler için bekledikleri gibi olmadı, yağmurun başlamasıyla tehlikenin artığı Şile sahilinde görevliler vatandaşlara denizden çıkmalarını söyledi, çıkmak istemeyenler kavga çıkarttı karakolluk oldular.


@mersinhaber 'i takip et

Mersin Haber -  İstanbul Büyükşehir Belediyesi cankurtaran ekipleri ve plajda serinlemek için denize giren vatandaşlar arasında meydana gelen tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle polis ekipleri olaya müdahale etti.

Can kurtaran ekiplerine karşı gelme olayına karışanların götürüldükleri Şile İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülerek ifadeleri alındı.

DEĞİŞEN BİRŞEY OLMADI, VATANDAŞ YİNE BİLDİĞİNİ YAPTI
 
Bu arada görevlilerin de ekiplerle birlikte ifadeye gitmesini fırsat bilenler dalgalı denizde canını hiçe sayarak yüzmeye devam ettiler.
 

 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.