Tarsus »

Başkan Can'dan deprem açıklaması

Mersin Haber -Tarsus Belediye başkanı Şevket Can, Tarsus ve çevresinde meydana gelen depremde her hangi bir can ve mal kaybının olmadığını ifade etti.


@mersinhaber 'i takip et

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, dün gece bölgemizde yaşanan depremde can ve mal kaybının olmadığını belirtti.30 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 01.00 sularında meydana gelen ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (Krdae)’in 5.2 büyüklüğünde kaydettiği depremin Tarsus’ta hissedildiğini söyleyen Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus ve çevresinde meydana gelen depremde her hangi bir can ve mal kaybının olmadığını ifade etti.

 “Allah beterinden korusun” diyen Başkan Can, “Gece meydana gelen ve merkez üssü Akdeniz olan 5.2 büyüklüğündeki deprem kentimizde büyük paniğe neden oldu. İnsanlarımızın sokağa döken depremde yaptığımız araştırmalarda her hangi bir can ve mal kaybının olmadığını tespit ettik. Allah deprem gibi doğal afetlerden tüm insanları korusun. Tarsus’umuza, bölgemize ve tüm ülkemize geçmiş olsun” dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.