Akdeniz »

Mersin Depremin Şiddeti 5.2 Büyüklüğünde

Mersin Haber - Gece yarsı saat 01:00:54 sularında meydana gelen ve Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü (Krdae)'in 5.2 büyüklüğünde kaydettiği deprem gece yarısı vatandaşları sokağa döktü.


@mersinhaber 'i takip et

Mersin Haber -

 
Gece yarsı saat 01:00:54 sularında meydana gelen ve Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü (Krdae)'in 5.2 büyüklüğünde kaydettiği deprem gece yarısı vatandaşları sokağa döktü.
 
 
 
Mersin ve çevresinde hissedilen depremin yarattığı korku uykuları kaçırdı. Sosyal medya üzerinden korkularını dile getiren vatandaşlar sallatının etkisiyle uykudan uyandıklarını ve tedirgin olduklarını paylaştı. Şuan için çevre il ve ilçelerden takipçilerimizden ve yetkililerden gelen herhangi ek bilgi olmadığını ilerleyen saatlerde gelen bilgileri yine haberin güncellemesi ile ziyaretçilerimize duyuracağımızı bildiririz. Allah beterinden saklasın. Allah deprem gibi doğal afetlerden cümlemizi korsun. Mersinimize ve tüm ülkemize geçmiş olsun.
 
 
Bilgiler geldikçe haber güncellenecek...
 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.