Tarsus »

Tarsus'ta Bayram hazırlıkları

Mersin Haber - -Tarsus Üzüm ve Kültür Bayramı hazırlıkları tamamlandı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Mersin Haber -Tarsus Üzüm ve Kültür Bayramı hazırlıkları tamamlandı.

..Tarsus Ziraat Odası tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 34.sü gerçekleştirilecek Üzüm ve Kültür Bayramı hazırlıkları tamam.. Tarsus Belediyesi başta olmak birçok kurumunda destek vereceği Tarsus Ziraat Odası tarafından gerçekleştirilen Üzüm Bayramı ve Kültür Festivali bu yıl, Pop müzik sanatçısı İrem Derici ve Oğuz Yılmaz, sahne alacak.

27 Aralık Stadyumunda 30 Temmuz Perşembe günü yapılacak yapılacak olan festivalin saat: 19.00'da başlayacağını ifade eden Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, "Tarsus sınırları içerisinde yaklaşık 200 bin dekar alanda üzüm yetiştiriliyor. Mevsimin zor şartlarında gerçekleşen üzüm yetiştiricileri için bu yıl 34. düzenlenecek olan Üzüm ve Kültür Bayramı Pop Müzik Sanatçısı İrem Derici ve Ankaralı Oğuz Yılmaz katılacak.'dedi.

Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, bu yıl festivalde yeniliklerin olduğunu sözlerine ekleyerek, '29 Temmuz Çarşamba günü Yarenlik alanında yaklaşık 5 bin kişiye poşetler içerisinde üzüm dağıtacağız. Yine yarışmalar çerçevesinde en hızlı üzüm yeme yarışması yapılacak. En İyi Kadın Traktör Kullanan yarışması, Üzüm Güzeli ve En İyi Bağ Yetiştireni'de seçeceğiz" diye konuştu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.