Tarsus »

Cinayet mi? Kaza mı?

Mersin Haber - Tarsus’a bağlı Yenice mahallesi Üçtepeler mevkiinde 22 Temmuz 2015 çarşamba akşamı saat 22:00 sularında otoyol kenarında bir erkek cesedi bulundu.


@mersinhaber 'i takip et

Mersin Haber - Tarsus’a bağlı Yenice mahallesi Üçtepeler mevkiinde 22 Temmuz 2015 çarşamba akşamı saat 22:00 sularında otoyol kenarında bir erkek cesedi bulundu.

 
Yenice Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, otoyolun kenarında bir ceset olduğu ihbarı üzerine olay yerine gittiler.
 
Yapılan kontrollerde otoyoldaki cesedin Tarsus Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan 42 yaşındaki Hidayet YÜKSEK ’e ait olduğu belirlendi.
 
CİNAYET Mİ KAZA MI?
 
Tarsus’ta oturan Hidayet YÜKSEK ’in öğleden sonra saat 13:00'da işten çıktığı,  kendisinden bu saatten sonra hiç bir haber alınamadığı, iş yerinden 16 km uzaklıktaki Üçtepeler mevkii’ne arabası olmadan nasıl gittiği akıllarda soru işareti bıraktı. 
 
Alınan bilgiye göre, YÜKSEK'in geçtiğimiz yıl EKİM ayında geçirdiği kaza sonrasında  beyin kanaması geçirdiği,  buna istinaden vücudunun sol tarafında kalıcı felç oluştuğu, olay tarihinde işten çıktıktan sonra evine gitmediği, kısmi felçli olduğu ve arabası olmadığı halde iş yerinden 16 km uzaktaki otoyola nasıl ve neden gittiği belirlenmeye çalışılıyor. 
 
22 TEMMUZ 2015 Çarşamba günü saat 22:00 sularında   Otoyolda cesedi bulunan ve vücudunun bir kısmı parçalanan Hidayet YÜKSEK’’in hayatını kaybetmesiyle ilgili Yenice Jandarma Komutanlığı’nın soruşturması sürüyor.
 
YÜKSEK’’in otoyolda bir cinayete mi yoksa bir kazaya mı kurban gittiği Adli Tıp Kurumu’nun hazırlayacağı rapor sonucuna göre netlik kazanacak.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.