Spor »

Mersin’de Yüzme Şenliği Buluşması

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Kabotaj ve Denizcilik Bayramı kapsamında düzenlenen “Birinci Geleneksel Yüzme Şenlikleri”, Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi yüzme havuzunda başladı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İki gün sürecek olan etkinlikte, Mersin, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Kayseri’den gelen sporcular, Kabotaj Bayramı yüzme şenliği için kulaç attı.
 
 
Yarışlar, sabah ve akşam etapları olarak iki kısımda gerçekleşti. 11-12 ve 13-16 yaş grubundan yaklaşık 112 öğrencinin katıldığı şenlik, renkli görüntülere sahne oldu.
 
 
Seremoni yürüyüşüyle başlayan etkinlikte, 50 metre kelebek, 50 metre kurbağa, 100 metre sırt, 200 metre serbest yarışlarının yanı sıra 4x100 serbest bayrak yarışı da yapıldı. Altı erkek ve altı bayan seri yarışlarında sporcular birinci olabilmek için mücadele etti.
 
 
İlk gün yarışlarında dereceye giren yarışmacılara madalyaları verildi. Yarışlar yarın yapılacak müsabakaların ardından son bulacak.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.