Spor »

Bravo Reşadiyespor miniklerine

U 11 -Cup Turnuvasında Tarsus Şampiyonu Reşadiye Spor kulübü U-13 U-12 lerden sonra U-11 leride şampiyon oldu..


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin ASKF  tarafından organize edilen U-11 Cup Turnuvasında Tarsus Şampiyonu Reşadiye Spor kulübü U-13 U-12 lerden sonra U-11 leride şampiyon oldu..

Takımının başarısından büyük bir gurur duyduğunu kaydeden Reşadiye spor Kulübü genel koordinatörü Tuncay Beyceoğlu Yaptıgı açıklamalarda şu bilgilere yer verdi.

“Antrenmanlarımıza Eylül Ayında başladık ve düzenli olarak durmadan devam ettik. Sporcularımın Reşadiye Spora ve futbola olan sevgilerinden dolayı zorunlu haller dışında antrenman kaçırmadılar çok çalıştılar, istediler ve U-11 kategorisinde Tarsusun en iyisi olmayı başardılar. Bu Başarıdan dolayı hepsini can-ı gönülden kutluyorum. Bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar diliyorum, bende onları çok seviyorum. Ailelerimizin de bu başarıdan en az bizim kadar desteği var, sağ olsunlar desteklerini hiç esirgemediler ve her zaman yanımızda oldular. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi. /YAKUP BONCUK/TARSUS


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.