Spor »

Rıza Çalımbay resmen istifa etti

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Rıza Çalımbay, görevinden istifa etti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
15 Haziran tarihinde Mersin İdmanyurdu ile sözleşme yenileyerek, mukavelesini 1 yıl uzatan Çalımbay, bugün HiltonSA Oteli'nde düzenlediği basın toplantısıyla istifasını açıkladı.
 
Geçen yıl görev yaptığı Mersin İdmanyurdu ile sezon başında yeniden anlaştığını ve 1 yıllık mukavele yaptığını hatırlatan Çalımbay, anlaşırken bazı şartlar koyarak anlaştıklarını, ancak bu şartların yerine getirilmemesi nedeniyle dün istifa edeceğini yönetime ilettiğini söyledi.
 
Kendisinin hiçbir zaman Mersin İdmanyurdu'ndan ayrılmayı düşünmediğini vurgulayan Çalımbay, "Çünkü benim şahsım olarak hiçbir problemim yok. Çok güzel bir anlaşmam var. Baktığınız zaman bir teknik direktör olarak hiçbir sorun yaşamadan istediğimiz şekilde anlaştık. O yüzden benim şahsi bir problemim yok. Fakat biz bu anlaşmayı yaparken, transfer yasağı olduğu için yönetimden tek istediğimiz şey, takımı tutmaları, takıma sahip çıkmalarıydı. Ancak bugüne kadar var olan bazı pürüzlerin çözülemediğini gördük" dedi.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.