Tarsus »

Tarsus'ta Parkomat İhalesi Yapılacak

Tarsus Belediyesi tarafından şehrimizin muhtelif semtlerinde bulunan cadde ve sokaklarda 1204 araçlık parkomat uygulaması işi 17 Haziran’da kiraya verilecek


@mersinhaber 'i takip et
Son birkaç yıldır özellikle otopark sorununa geçici çözüm bulmak ve ana caddelerdeki karışıklığı önlemek adına başlatılan Parkomat uygulamasında yeni bir ihale aşamasına gelindi.
 
Tarsus’ta Parkomat ihalesinin yenileneceğ ive yakında bir ihale yapılarak kentteki muhtelif cadde ve sokaklarda uygulanan parkomat uygulamasının yeni ihale ile devam ettirileceği bildirildi.
 
Buna göre Tarsus Belediyesi tarafından  şehrimizin muhtelif semtlerinde bulunan cadde ve sokaklarla bulvarlarda 1204 araçlık parkomat uygulaması işi üç yıllığına kiraya verilecek.
30 ayrı sokak ve caddeyi içine alan ihale  17 Haziran 2015 tarihinde saat 11.00’de Tarsus belediyesinin yeni tesislerinde Encümen huzurunda gerçekleştirilecek.
 
Belediye tarafından yapılan ihale ilanı duyurusunda üç yıl için  geçici teminat  bedeli  660 bin TL olarak
belirlenirken ihaleye girecek olanların  muhammen bedelin yüzde 3’üne tekabül eden 19 bin 800 TL bedeli yatırmaları gerekiyor.
 
İhaleye gireceklerde en az 1000 araçlık parkomat işletmecilği yaptıklarına dair belge Maliye ve SGK’dan gereken belgeler ve SGK’ya borcu bulunmadığına dair belge isteniyor.
Teklif mektubu ve istenen belgelerin ihale günü olan 17 Haziran 2015 günü saat 09.30’a kadar Tarsus belediyesi Emlak ve İstimlak müdürlüğü kira yöneticiliğine teslim etmeleri gerekiyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.