Spor »

Bakan Kılıç müjdeyi verdi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Hacettepe Üniversitesi Doping Kontrol Merkezi'nin, Dünya Anti Doping Ajansı (WADA) akreditasyonunu tekrar aldığını açıkladı.!


@mersinhaber 'i takip et

Bakan Çağatay Kılıç yaptığı açıklamada, WADA akreditasyonunu 27 Haziran 2011’de kaybeden Hacettepe Doping Kontrol Merkezi'nin, hummalı bir çalışma neticesinde akreditasyonunu tekrar aldığını kaydetti.
WADA’nın Monaco’da gerçekleştirilen toplantısının ardından müjdeli haberi aldıklarını kaydeden Bakan Kılıç, “WADA, resmi olarak Türkiye’ye akreditasyonu geri verdiğini açıkladı. Akreditasyon sayesinde laboratuvar, uluslararası anlamda çalışmalara başlayabilecek. Bu süreçte emeği geçen bütün kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak, 'Dopinge sıfır tolerans' yaklaşımlarına tavizsiz olarak devam ettiklerini belirten Bakan Çağatay Kılıç, “Bizim düsturumuz bu. Burada da doping kontrol merkezinde çok güzel çalışmaların yapılacağına inanıyorum. Ümit ediyorum ki doping kontrol merkezimizin çalışmalarıyla uluslararası arenada da kendimizi tekrar en iyi şekilde göstereceğiz” diye konuştu. 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.