Spor »

Badminton 19 Yaş Altı Balkan Şampiyonası

Badminton: 19 Yaş Altı Balkan Şampiyonası


@mersinhaber 'i takip et

Badminton: 19 Yaş Altı Balkan Şampiyonası

- Karaman'da yapılan 19 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonası'nda Türkiye, takımlar kategorisinde birinci oldu

KARAMAN - Türkiye Badminton Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan 19 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonası, Karaman'da oynanan müsabakalarla tamamlandı.

Yunus Emre Spor Salonu'ndaki müsabakalarda takımlar kategorisinde Türkiye birinci oldu. İkinciliği Bulgaristan elde ederken Romanya ve Sırbistan üçüncülüğü paylaştı.

Birinci olan Türkiye'ye kupa ve madalyalarını Karaman Valisi Murat Koca verdi. İkinciliği elde eden Bulgaristan takımı ödül törenine katılmazken, üçüncü olan Romanya ve Sırbistan takımlarına kupa ve madalyalarını Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik ve Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan takdim etti.

Birinci olan Türkiye milli takımı, 26 Mart'ta Polonya'da yapılacak Avrupa Gençler Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

İki gün süren şampiyonaya Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Sırbistan ve Makedonya olmak üzere 6 ülkeden 70 sporcu katılmıştı.

Muhabir: Murat Özünal
Yayınlayan: Berire Paker


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.