Spor »

Buz Hokeyi Kadınlar Dünya Şampiyonası

Buz Hokeyi: Kadınlar Dünya Şampiyonası


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Buz Hokeyi: Kadınlar Dünya Şampiyonası

- Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Karabıyık:

- "Milli takımımızın şampiyonadan iyi sonuçlarla döneceğine inanıyorum"

KOCAELİ - Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Feyzi Karabıyık, yarın Hong Kong'da başlayacak Buz Hokeyi Kadınlar Dünya Şampiyonası'ndan milli takımın iyi sonuçlarla döneceğine inandığını bildirdi.

Karabıyık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli takımın Kocaeli'nde periyotlar halinde 20 gün kamp yaptığını, verimli bir hazırlık dönemi geçirildiğini söyledi.

Sporcuların moral ve motivasyonlarının üst düzeyde olduğunu ifade eden Karabıyık, milli takımın şampiyonada 2. Division B Grubu'nda yer aldığını dile getirdi.

Karabıyık, güçlü bir kadroyla grupta mücadele edeceklerini vurgulayarak "Milli takımımızın şampiyona sonunda bir üst gruba çıkacağına inanıyorum. Buna göre yatırımlar yapıldı. Takımın pazar günü Hong Kong'a gitti. Şu anda hak ettiğimiz yerde değiliz, hak ettiğimiz konuma çıkacağız. Kızlarımız kendilerine güveniyor. Bizlerin beklentisi onların gücüyle doğru orantılı. Takımımız, inşallah güzel sonuçlarla Türkiye'ye dönecek. Grubumuzdaki 3 takımdan da güçlüyüz. Milli takımımızın şampiyonadan iyi sonuçlarla döneceğine inanıyorum" diye konuştu.

2. Division B Grubu'nda maçlar 18-21 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Muhabir: Kadir Yıldız
Yayınlayan: Cemal Coşkun


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.