Spor »

Göztepe Teknik Direktörü Diyadin

Göztepe Teknik Direktörü Diyadin:


@mersinhaber 'i takip et

Göztepe Teknik Direktörü Diyadin:

- "Yolumuza kayıpsız devam edip, emin adımlarla hedefimize yürümek istiyoruz"

İZMİR - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Hatayaspor'u 1-0 yenerek lider Bandırmaspor'u takip etmeyi sürdüren Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, "Yolumuza kayıpsız devam edip, emin adımlarla hedefimize yürümek istiyoruz" dedi.

Diyadin, yaptığı açıklamada, Atatürk Stadı'nın kötü zeminine rağmen oynadıkları futboldan çok memnun olduğunu belirtti.

Rakibe 90 dakika boyunca neredeyse hiç net pozisyon vermediklerini kaydeden Diyadin, şöyle konuştu:

"İlk yarıda değerlendirmediğimiz pozisyonları ve penaltıyı gol yapabilseydik farklı kazanabilirdik. Çarşamba günü Altay, pazar günü ise Tepecikspor'la karşılaşıyoruz. İki takımda ligde kalma mücadelesi veriyor. O yüzden çıkış yapmak istiyorlar. Biz ara vermeden Altay maçı hazırlıklarına bugün başladık. Yolumuza kayıpsız devam edip, emin adımlarla hedefimize yürümek istiyoruz."

Sakat oyuncularla da ilgili bilgi veren Diyadin, "Oyuncularımızın sakatlıkları bizi üzüyor. Cemil de ter antrenmanında sakatlandı. Çarşamba Altay'la oynayacağımız karşılaşmada Halil'in yetişmesi için çalışmalar sürüyor" dedi.

 

Muhabir: Ali Korkmaz
Yayınlayan: Serdar Yılmaz


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.