Spor »

Kayserispor seri peşinde

Kayserispor seri peşinde


@mersinhaber 'i takip et

Kayserispor seri peşinde

- Kulüp başkanı Pehlivan: "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ederek, ligde üst üste üçüncü galibiyetimizi almayı hedefliyoruz"

KAYSERİ - Kayserispor basın sözcüsü Rıfat Pehlivan, yarın oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak, ligde art arda üçüncü galibiyetlerini almayı hedeflediklerini söyledi.

Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'in 19. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacaklarını belirtti.

Ligin ikinci yarısına iyi başladıklarını ifade eden Pehlivan, bunu sürdürmeyi arzu ettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ligin ikinci yarısında yaptığımız Şanlıurfaspor ve Orduspor maçlarını kazanarak, liderliğimizi sürdürdük. Şimdi önümüzde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı var. Rakibimiz kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Zor bir karşılaşma olacak ama bizim liderliğimizi devam ettirmek için kazanmamız gerekiyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ederek, ligde üst üste üçüncü galibiyetimizi almayı hedefliyoruz. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Bobo takıma döndü. İnşallah yarın Kayseri'ye galibiyetle döneriz."

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Kayserispor maçı yarın saat Kamil Ocak Stadı'nda 13.30'da başlayacak.

Muhabir: Mustafa Önal
Yayınlayan: Serdar Yılmaz


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.