Spor »

Mersin Hantaş Sportif Direktörü Özoğlu

Mersin Hantaş Sportif Direktörü Özoğlu:


@mersinhaber 'i takip et

Mersin Hantaş Sportif Direktörü Özoğlu:

- "Nilüfer Belediyesi'nden puan alarak, sürpriz yapmak ve çıkışa geçmek istiyoruz"

MERSİN - Hentbol Erkekler Süper Lig'de İstanbul Anafen Koleji'ni yenerek ilk deplasman galibiyetini alan Mersin Hantaş, Nilüfer Belediyesi'ni yenerek, sürpriz yapmak istiyor.

Sportif direktör Osman Özoğlu, maddi sıkıntılarla başladıkları ligde zor maçlar geçirdiklerini, eski performanslarına kavuşma sinyalleri verdiklerini söyledi.

Ligde geçen hafta İstanbul Anafen Koleji'ni 30-27 yendiklerini hatırlatan Özoğlu, "Aldığımız ilk deplasman galibiyeti, takıma büyük moral verdi. Zor dönemlerimizde aldığımız bu tür önemli galibiyetler, oyuncularımızın kenetlenmesi açısından çok önemli. İyi oynayıp, iyi bitirdiğimiz bir maç oldu" dedi.

Özoğlu, ligin 17. haftasında Nilüfer Belediyesi'ni konuk edeceklerini hatırlatarak, "Ligin en güçlü takımlarından birine karşı oynayacağız. Her ne kadar ligdeki sıralamamız kötü olsa da biz, en az onlar kadar güçlü olduğumuza inanıyoruz. Oyuncularımız genç ve yetenekli. Puan aldıkça da daha çok motive oluyorlar. Nilüfer Belediyesi'nden puan alarak, sürpriz yapmak ve çıkışa geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Ligde 16 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik, 10 mağlubiyet alarak 10 puan toplayan Mersin Hantaş, 12. sırada bulunuyor.

Muhabir: Sezgin Pancar
Yayınlayan: Mustafa Yıldız


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.