Spor »

Sakarya Büyükşehir Belediyespor', liderlik iddiasını sürdürüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyespor', liderlik iddiasını sürdürüyor


@mersinhaber 'i takip et

Sakarya Büyükşehir Belediyespor', liderlik iddiasını sürdürüyor

- Basketbol Şubesi Başkanı Altuğ:

- "Afyonkarahisar maçını kazanarak, şampiyonluk yolunda kayıpsız devam etmek istiyoruz"

(Fotoğraflı)

SAKARYA - Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde (TB2L) mücadele eden Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, Afyonkarahisar Belediye'yle yapacakları maça ilişkin, "Bu maçı kazanarak, şampiyonluk yolunda kayıpsız devam etmek istiyoruz" dedi.

Altuğ, yaptığı açıklamada, 7 Şubat Cumartesi Afyonkarahisar Belediye ile yapacakları maçın hazırlıklarına devam ettiklerini söyledi.

Geçen hafta çok önemli galibiyet aldıklarını vurgulayan Altuğ, "İkinci yarıya iyi başlangıç yaptık. Yeni transferlerimiz kısa sürede takıma uyum sağladı. İnşallah 19. haftayı da galibiyetle tamamlayacağız" şeklinde konuştu.

Altuğ, büyük hedefleri olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Şehrimizde ciddi basketbol potansiyeli oluştu. Taraftarımıza sahamızda oynadığımız maçlarda takımımıza gösterdikleri büyük destek için teşekkür ediyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Afyonkarahisar maçını kazanarak, şampiyonluk yolunda kayıpsız devam etmek istiyoruz. İnşallah iyi başlangıç yaptığımız ikinci yarının sonunda şampiyonluğa ulaşacağız."

Muhabir: Onur Orhan
Yayınlayan: Kemal Kaymak


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.