Spor »

Şanlıurfaspor, değerlendirme için Antalyaspor'u bekliyor

Şanlıurfaspor, değerlendirme için Antalyaspor'u bekliyor


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Şanlıurfaspor, değerlendirme için Antalyaspor'u bekliyor

- Asbaşkan Kırmızı: "Teknik heyet ve yönetim kurulu olarak Antalyaspor maçının ardından her şeyin açık açık konuşulacağı bir değerlendirme toplantısı yapacağız"

ŞANLIURFA - PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un asbaşkanı Nabi Kırmızı, Antalyaspor maçına ilişkin "Teknik heyet ve yönetim kurulu olarak maçının ardından her şeyin açık açık konuşulacağı bir değerlendirme toplantısı yapacağız" dedi.

Kırmızı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Antalya temsilcisiyle seyircileri önünde kritik bir maça çıkacaklarını anımsattı.

Sarı-yeşilli ekibin özellikle gol yollarında şansızlığının devam ettiğini belirten Kırmızı, Antalyaspor maçıyla yeni bir performans grafiği yakalamak istediklerini ifade etti.

Kırmızı, Antalya maçının ardından geniş bir değerlendirme toplantısı yapmayı planladıklarına değinerek, şunları kaydetti:

"Antalya maçını kazanamamak için hiçbir sebebimiz yok. Tabi futbolda her sonucun çıkabileceğini unutmamak gerekiyor. Antalyaspor maçının ardından her şey yeniden başlayacak. Gerek galibiyet gerek beraberlik gerekse de mağlubiyet her ne sonuç olursa olsun bu maçın ardından yeni bir başlangıç yapacağız. Teknik heyet ve yönetim kurulu olarak Antalyaspor maçının ardından her şeyin açık açık konuşulacağı bir değerlendirme toplantısı yapacağız. Doğru ve yanlışlarımızı hesaplayacağız."

Şanlıurfaspor taraftarını zorlu Antalya maçında statta görmek istediklerini anlatan Kırmızı, seyirci desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini sözlerine ekledi.

Muhabir: Rauf Maltaş
Yayınlayan: Hasan Özkal


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.