Spor »

Kupada maçın ardından

Kupada maçın ardından


@mersinhaber 'i takip et

Kupada maçın ardından

- Manisaspor Teknik Sorumlusu Mutlu:

"Ankara'ya son sırada geldik ancak gruptan çıkmayı başardık, mutluyuz"

ANKARA - Ziraat Türkiye Kupası'nda Keçiörengücü'nü 2-1 yenerek son 16 takım arasına kalan Manisaspor'da teknik sorumlu Dilaver Mutlu, "Ankara'ya son sırada geldik ama gruptan çıkmayı başardık, mutluyuz" dedi.

Mutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Keçiörengücü maçı öncesi Trabzonspor'un, Akhisar Belediyespor'u yenmesiyle grupta iddialı konuma geldiklerini söyledi.

Keçiörengücü'nün, grupta Trabzonspor ve Akhisar Belediyespor'a yenilmediğine dikkati çeken Mutlu, "Beraberlik rakibimize yetiyordu. Ancak grupta çıkma şansımızın doğması oyuncularımızın inancını artırdı ve ona göre oynadılar. Ankaraya son sırada geldik ama gruptan çıkmayı başardık, mutluyuz" diye konuştu.

Mutlu, Keçiörengücü önünde soyunma odasına 1-0 geride girdiklerini hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Aslında ilk yarıda da kötü oynamadık. Yediğimiz golde oyuncu bir metre ofsayttı ancak hakem golü verdi. Soyunma odasında oyuncularıma kendilerine inanmalarını söyledim. Ayağa pas yapmaları gerektiğini anlattım. Futbolcularım kendilerinden istenileni yaptılar ve gereken skoru aldılar."

Kupada bir üst turda Spor Toto 3. Lig takımlarında Tuzlaspor ile karşılaşacaklarını belirten Mutlu, "Gaziantepspor ve Medicana Sivasspor gibi güçlü takımları yenmeyi başardılar. Tuzlaspor'u eleyip gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kupada çok büyük hedefimiz yok, önceliğimiz lig. Ligde nefes alabileceğimiz bir konuma gelmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Halil Ibrahim Avsar
Yayınlayan: B. Selçuk Aval


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.