Spor »

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Uçar

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Uçar:


@mersinhaber 'i takip et

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Uçar:

- "(Tokatspor maçı) Böyle kritik bir maça mutlaka tecrübeli, bu liglerde çok maç yönetmiş bir hakem yollamaları lazımdı"

(Fotoğraflı)

MALATYA - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, Tokatspor ile 2-2 berabere kaldıkları maça ilişkin, "Böyle kritik bir maça mutlaka tecrübeli, bu liglerde çok maç yönetmiş bir hakem yollamaları lazımdı" dedi.

Kartalspor maçı hazırlıklarına Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'nda gerçekleştirdiği idmanla başlayan Yeni Malatyaspor'da, teknik direktör Uçar, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Tokatspor maçının son 30 dakikasında 9 kişi oynamak zorunda kaldıklarını, buna rağmen sahadan 1 puanla ayrıldıklarını söyledi.

Futbolcularını gösterdiği çabadan dolayı kutladığını belirten Uçar, 7 günde 2'si deplasmanda 3 maça çıktıklarını ifade ederek, "Şartlar böyle. Biz, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz çünkü biz, iyi bir takımız. Daha da iyi olacağız. Aslında iyi olma yolundayız. Bu şekilde mücadelemiz sezon sonuna kadar devam edecek" diye konuştu.

Tokatspor maçındaki hakemin yönetimini eleştiren Uçar, "Karşımızda oynayan takım, sıralamada düşme potasının üstünde bir takım. Biz de şampiyonluğa oynayan bir takımız. Böyle kritik bir maça mutlaka tecrübeli, bu liglerde çok maç yönetmiş bir hakem yollamaları lazımdı. Biz, biraz daha dikkat edilmesini rica ediyoruz. Bir emek var, bunlar heba olmasın. Yeni Malatyaspor, 3 senedir play-off'tan dönüyor. Artık insanların da sabrı kalmadı" ifadesini kullandı.

Teknik direktör Uçar, Tokatspor maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili kulübe ceza gelmemesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Takımın başına geçtiğinden beri maçlara tam kadroyla çıkamadıklarını dile getiren Uçar, "Kartalspor maçında da 2 eksik oyuncumuz var. 11 futbolcumuz da sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bu da demektir ki önümüzdeki haftalarda da eksiklerimiz olacak. Cezalı olan oyuncularımızın yerine oynayan oyuncularımızdan görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelerini sağlamalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Naim Boşkut
Yayınlayan: Ahmet Ekici


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.