Spor »

Bayan karateciler, Avrupa Şampiyonası'na hazır

Bayan karateciler, Avrupa Şampiyonası'na hazır


@mersinhaber 'i takip et

Bayan karateciler, Avrupa Şampiyonası'na hazır

ANKARA - 42. Avrupa Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası'nda mücadele edecek Bayan Milli Takımı, hazırlıklarını tamamladı.

Karate Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 6-8 Şubat tarihlerinde İsviçre'nin Zürih kentinde yapılacak şampiyonaya Teknik Direktör Ercan İnce yönetiminde hazırlanan milli takım, son etap kamp çalışmalarını Sakarya'da yaptı.

Teknik direktör İnce, Türkiye Şampiyonası'nda yapılan milli takım seçmelerinin ardından çalışmalara başladıklarını belirterek, Düzce ve Sakarya'da kamplarını sürdürdüklerini anlattı.

Verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydeden İnce, "Sporcuların performansları gayet iyi. Avrupa Şampiyonası'nda 16 sıklette mücadele edeceğiz. Sporcularıma güveniyorum. Çok şükür sakat sporcumuz yok. Hedefimiz tüm kategorilerde kürsüye çıkmak" ifadelerini kullandı.

Milli Takım, şampiyonada 4'ü kata, 12'si kumite olmak üzere 16 sıklette tatamiye çıkacak.

Muhabir: Esra Duman
Yayınlayan: B. Selçuk Aval


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.