Spor »

Gaziantepspor'da golün adı; Muhammet Demir

Gaziantepspor'da golün adı; Muhammet Demir


@mersinhaber 'i takip et

Gaziantepspor'da golün adı; Muhammet Demir

- Ara transfer döneminde adı sıkça farklı kulüplerle anılan Muhammet Demir, Gaziantepspor'un gol bulduğu 12 maçın 8'inde forma giyerek 6'sında gol attı

- Sakat olduğu 4 haftada takımı "gol orucu"na giren Demir, formasına kavuştuğu son 5 haftada 3 gol attı, 1 asist yaptı

- Attığı 8 golle takımın en golcü oyuncusu olan Demir, ayrıca maçların sonucunu değiştirdiği golleriyle takımına 10 puanı getiren isim oldu

GAZİANTEP - KEREM KOCALAR - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un golcü oyuncusu Muhammet Demir, 4 hafta aradan sonra kavuştuğu formasıyla takımını sırtlamaya devam ediyor.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, Madicana Sivasspor'a 3-1 yenilerek 18. haftayı puansız kapatan kırmızı-siyahlı ekip, geride kalan haftalarda topladığı 24 puanla 7. sırada kendisine yer buldu.

Gaziantepspor, geride kalan 18 haftada bulduğu 20 gole karşın 24 kez kalesini gole kapatamadı. 6 maçta gol yollarında suskun kalan kırmızı-siyahlı ekibin golcü oyuncusu Muhammet Demir ise olumlu bir grafik çizdi.

Takımın gol bulduğu 12 karşılaşmada Muhammet Demir (8), Erdem Şen (3), Chibuke (3), Oğulcan Çağlayan (2), Chico (2) ve Mustafa Durak (2) rakip fileleri sarsarak takımına gol sevinci yaşadı.

Ara transfer döneminde adı bir çok büyük kulüple anılan forvet oyuncusu Demir, Gaziantepspor'un gol bulduğu 12 maçın 8'inde forma giyerek 6'sında gol attı.

- Sahalardan 4 hafta uzak kaldı

Muhammet Demir'in forma giymediği maçlarda Gaziantepspor gol yollarından pek etkili olamadı.

Ligin 9. haftasından sonra antrenman sırasında sakatlanan Demir, Torku Konyaspor maçına çıkamadı. Daha sonra sırasıyla Galatasaray, Gençlerbirliği ve Beşiktaş karşısında da formasına hasret kalan Demir, 14. haftada Çaykur Rizespor maçında formasına kavuştu.

Gaziantepspor ise golcü oyuncusu Demir'in olmadığı 4 haftada rakip fileleri havalandıramadı.

- Puan durumuna katkısı

Muhammet Demir, attığı gollerle takımını da sırtladı.

Forma giydiği maçlarda takımının topladığı 24 puanın 10'unu tek başına sağlayan Demir, Balıkesirspor maçında uzatmaların 5. dakikasında kaydettiği golle takımına 3 puan getirirken, Akhisar Belediyespor ve ligin ilk yarısındaki Sivasspor maçında takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

Ayrıca Trabzonspor maçında attığı 2 golle de takımına bir puan kazandıran Demir'in, Bursaspor ve ligin ikinci yarısında Medicana Sivasspor'a attığı goller, takımına puan getirmeye yetmedi.

Muhabir: Kerem Kocalar
Yayınlayan: Veli Gürgah


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.