Mersinli Vatandaşların Bayram Bakımı Büyükşehir'den, Büyükşehir’in Mobil Kuaförü İle Vatandaşlar Bayrama Hazır

Hizmette sınır tanımayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi Mobil Kuaför ile vatandaşların kişisel bakım ihtiyaçlarına da yetişti.

09 Nisan 2024 Salı, 11:50
Mersinli Vatandaşların Bayram Bakımı Büyükşehir'den, Büyükşehir’in Mobil Kuaförü İle Vatandaşlar Bayrama Hazır
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mobil Kuaför hizmetiyle kırsalda yaşayan vatandaşları Ramazan Bayramı’na hazırladı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Mobil Kuaför hizmeti Mersin’in ilçelerinde köyleri karış karış gezmeye devam ediyor. Mobil Kuaför hizmeti Merkez ilçeler, Tarsus, Erdemli ve Silifke ilçelerinin kırsal mahallelerinde hizmet veriyor. Mobil Kuaför batı ilçelerine ise kış aylarında hizmet verdi.
 
Son olarak Dalakderesi Mahallesi’ni ziyaret eden Mobil Kuaför ekibi, kadın ve erkek kuaförleri ile mahalle sakinlerinin bakımlarını yaptı. Saç boyama, kesim ile sakal-bıyık tıraşına kadar vatandaşın her beklentisine yanıt veren kuaföre mahalleli yoğun ilgi gösterdi.
 
“Memnuniyet arttıkça daha çok talep geliyor”
Mobil Kuaför’de çalışan kuaför Birsen Dündar, bayram öncesi oldukça yoğun olduğunu söyleyerek, “İnsanlar memnun kalıyor. Memnuniyet arttıkça daha çok talep geliyor” dedi. Vatandaşların memnuniyetinin kendisini de mutlu ettiğini söyleyen Dündar, “Kırsal kesimlerdeki insanlar daha çok memnun kalıyor. Çünkü insanlar bahçe ve tarla işlerinden dolayı şehre inip kuaföre gidemiyorlar” diye konuştu. Kuaför ücretlerinin pahalı olmasının da insanları zorladığını kaydeden Dündar, vatandaşların vakit kazanırken aynı zamanda paralarının da ceplerinde kaldığını söyledi.
 
Alyanak: “İnsanları en iyi şekilde memnun etmeye çalışıyoruz”
Bütün vatandaşları büyük bir memnuniyetle tıraş ettiklerini söyleyen kuaför Bülent Alyanak, “Özenli bir tıraş yapıyoruz. İnsanları elimizden geldiğince en iyi şekilde memnun etmeye çalışıyoruz” dedi. Hijyen kurallarına dikkat ettiklerinin altını çizen Alyanak, “Her tıraştan sonra temizlik maddeleriyle makinelerimizi, taraklarımızı temizliyoruz, sırayla alıyoruz. Tek kullanımlık örtüler ve havlu kullanıyoruz. İnsanların daha sağlıklı bir ortamda tıraş olmasını sağlıyoruz” sözlerine yer verdi.
 
Vatandaşlardan çok güzel geri dönüşler aldıklarını vurgulayan Alyanak, “Bir vatandaş ‘Ben normalde berber değiştirmem ama sende tıraş olduktan sonra değiştirmenin zamanı geldiğini anladım’ dedi. Bu beni çok mutlu ediyor. İmkanlar dahilinde daha çok yere gitmeye ve herkese yetişmeye çalışıyoruz. Ama tabi yoğunluk ve talep çok olduğu için yetişmekte zorlanabiliyoruz” diyerek, her vatandaşa yetişmeye çalıştıklarını vurguladı.
 
Muhtar Doğan: “Bayram öncesi gelmeleri yaşlılarımız için çok güzel oldu”
Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in hizmetlerinden çok memnun olduklarını vurgulayan Dalakderesi Mahallesi Muhtarı Armağan Doğan, “Bayram öncesi gelmeleri yaşlılarımız için çok güzel oldu. Onların adına Vahap Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hem kadınlar hem de erkekler için hizmet veriliyor, çok mükemmel” diye konuştu. Mobil Kuaför gelmeden bir gün önce tüm mahalleye haber verdiklerini söyleyen Doğan, “Biz duyuruları yaptık, herkes ona göre kendisini ayarladı, geldi. Çok hoşumuza gitti, çok güzel oldu. Çok memnunuz” diyerek, herkesin bayramını kutladı.
 
Başkan Seçer hizmette sınır tanımıyor: Kuaföre vatandaşın ayağına götürüyor
Mobil Kuaför’de saçını boyatan ve bakım yaptıran Semra Keser, “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Köyümüzün kadınlarını da düşünüyor, bizleri düşünüyor. Bakımımızı bile düşünmüş, teşekkür ediyoruz ona. Çok memnunuz, bu davranışlar bizleri daha çok Başkan Seçer’e bağlıyor” dedi. Mahallelerine sürekli hizmetler geldiğini söyleyen Keser, “O yüzden Mersin’de geçeceğini biliyordum ama bu kadar farklı geçmesi bizi daha çok mutlu etti” ifadelerine yer verdi.
 
Yoldan geçerken Mobil Kuaför’e denk geldiğini söyleyen Cemal Özdemir, “Teşekkür ederim bu hizmet için, iyi bir tıraş oldu. Daha önce böyle bir hizmetten yararlanmamıştım. Ayağımıza kadar gelmiş, çok güzel oldu. Umarım her tarafa gidiyordur bu kuaför” sözlerine yer verdi.

Her türlü hizmetten faydalandıklarını belirten Sevim Hayta, “Çok memnunuz. Başkanımız sayesinde biz de saçımızı yaptırıyoruz, belki de yaptıramayacaktık. Ben ev kadınıyım, kuaföre gitmek zor oluyordu. Bizim için daha iyi oluyor bu hizmetler” diyerek, öncelikle hizmette sınır tanımayan Başkan Seçer’in ve tüm Mersin halkının bayramını kutladı.  
 
Bir daha kuaför gelmez diyerek bakım yaptırmaya çekinen Melek Sezer, “Kuaförümüz ‘Daha sonra gelirim yine ben bakım yaparım’ dedi. Çok memnunuz bu hizmetlerden. Televizyona çıktığında ay parlamış gibi oluyor, çok seviyorum başkanımızı” dedi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Sıcak Havaların Bunalttığı Mersin Yine Toz Taşınımına Maruz Kalacak, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Açıklama
Mersin-Adana Otoyolunu Mesken Tutan ‘Hayalet’lere Geçit Yok, Mersin Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü’nden Açıklama
Mersin’in Tarsus İlçesinde Meydana Gelen Motosiklet Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi İse Yaralandı
SMA Hastalığını Yenen Asrın Efe Bebek Başkan Seçer’i Ziyaret Etti
Gökyüzü Meraklılarının Da Uğrak Durağı Mercan’da Bir İlk: ‘Gece Gözlem Etkinliği’
Mersin Büyükşehir, Kardeş Şehir Değişim Programıyla Gençleri Almanya’ya Götürüyor
Mersin Büyükşehir, Uluslararası Film Festivallerine Ev Sahipliği Yapmaya Başladı
Büyükşehir’den Okul Öncesi Eğitime Bir Katkı Daha, Tarsus 100. Yıl Atatürk Çocuk Gelişim Merkezi Hizmete Başladı
ÇBK Yönetimi’nden Final Four’a Destekleri İçin Seçer’e Teşekkür
Başkan Seçer, Kuzey Makedonya Büyükelçisi Manasıjevskı İle Bir Araya Geldi