Tramer Hasar Kaydı Sorgulama Hasar Kaydı Öğrenme

Tramer hasar kaydı sorgulama ve tramer kaydı sorgulama işlemleri

18 Ekim 2015 Pazar, 20:49
Tramer Hasar Kaydı Sorgulama Hasar Kaydı Öğrenme
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

 
Günümüzde araç piyasası yeni modellerle gelişimini tamamlamaya devam ediyor. Teknolojik özellikleri artan araçları satın alan kişiler kendi araçlarını satmak istemektedirler. Bu durum ikinci el araç satın almak isteyenler için bazen düşündürücü olabiliyor. Bunun nedeni kişi alacağı araçtan emin olmak istiyor. Piyasa değerinde alacağı aracın kötü olmadığına ve aldığı hasarın aracın ömrünü azaltmadığından emin olmak istemektedir. Emniyet Genel Müdürlüğü bu konuda insanların içini rahatlatacak bir uygulama sunmaktadır. Tramer sorgulama adı verilen sistem sayesinde aracın resmi kayıtlarda var olan tüm bilgilerine ulaşmanızı sağlamaktadır. Böylece aracın alındığı ilk günden itibaren geçirdiği kazalar, aldığı hasarlar gibi bilgileri sorgulayabilmektesiniz.

Alacağınız ikinci el aracın çalıntı olup olmadığını da bu sorgulama sisteminden öğrenebilmektesiniz. İnternet sitelerinin hasar sorgulama hizmeti sunuyor olması internetin olduğu her yerden kontrol yapabilmenizi sağlıyor. Güvenilir yollardan araç hakkında bilgi sahibi olarak güvenli olarak araç satın almak hasar sorgulama sistemi olan Tramer sayesinde mümkündür. Araç alım ve satım yaparken içinizde şüphe kalmamasında önemli yere sahip olan sistemden yararlanarak araçta hasar olduğunu öğrendiğinizde piyasa fiyatının altında araca sahip olmanız da mümkün olacaktır. Çünkü araç sahibi hasarlı aracını satarken bir hayli zorlanacaktır. Bu durum araç sahibini pazarlığa itecektir. Aracında sorun olmayan araç sahipleriyle piyasa değerinde aracınızı rahatlıkla satışa sunabilecek ve alıcı içi rahat bir şekilde ikinci el aracı alabilecektir.
Alıcı ile satıcı arasındaki güveni pekiştirecek, her iki tarafın da mağduriyet yaşamasının önüne geçecek olan hasar sorgulama Tramer sistemi sayesinde mümkün olmaktadır. Tramer sistemine ulaşmanızda etkili olacak olan tramerhasarkaydi.com internet sitesini ziyaret ederek hasar kaydı sorgulaması yapabilirsiniz. Online olarak yaptığınız araç sorgulamasında araçla ilgili tüm bilgilere ulaşabilmektesiniz. Aracın zorunlu sigortası yapıldıktan sonra her türlü bilginin kayıt altına alınmaya başlandığı Tramer sistemi sayesinde internet sitesinden herkes plaka numarası ve sigortalı T.C kimlik numarası, sigortalı vergi kimlik numarası, sürücü T.C kimlik numarasıyla sorgulama yapabilmektedirler. Mobil cihazınızdan da kontrol yapabildiğiniz tramerhasarkaydi.com adresini aracı almadan önce ziyaret ederek bilgi sahibi olabilirsiniz.
detay :


Kynk: tech read

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı