DASK Poliçe No Nasıl Öğrenilir?

DASK poliçe numarasını bilmiyor olmak hayatınızın bazı alanlarında karşınıza olumsuzluklar çıkarabiliyor. Bu bağlamda; konutunuzu yahut da ofisinizi kiralamak mümkün olmuyor ve öte yandan da; elektrik, su ve doğal gaz aboneliklerini yapmak mümkün olmuyor.

28 Mart 2016 Pazartesi, 14:37
G: 28.03.2016 - 14:38
DASK Poliçe No Nasıl Öğrenilir?
-

DASK Poliçe No Nasıl Öğrenilir?

DASK poliçe numarasını bilmiyor olmak hayatınızın bazı alanlarında karşınıza olumsuzluklar çıkarabiliyor. Bu bağlamda; konutunuzu yahut da ofisinizi kiralamak mümkün olmuyor ve öte yandan da; elektrik, su ve doğal gaz aboneliklerini yapmak mümkün olmuyor. Kiralanan veya da satın alınan bir meskenin DASK poliçe numarası mutlaka bilinmelidir. Aksi halde yukarıda saydığımız gibi birçok resmi işlemi yapabilmeniz pek de mümkün değildir.

Telefon İle DASK Numarasını Öğrenmek Mümkün

Zorunlu deprem sigortası numaranızı öğrenmek adına online yahut da reel ortamda bir işlem yapmanız mümkün değil ise mutlaka 125 numaralı telefon numarasını aramalısınız. Burada karşınıza çıkacak olan istekler; TC kimlik numaranızı vermek yahut da açık adresinizi belirtmek olmalıdır. Hemen ardından da DASK numaranızı öğrenebilir ve aksayan tüm işlemlerinizi kolaylık ile halledebilirsiniz.

E -  Devlet Sistemi İle DASK Poliçe No Sorgulama

E – devlet şifreniz var ise online sistem girişi yapabilir ve DASK poliçe numaranızı öğrenebilirsiniz. Burada yapılması gerekenler gayet açıktır. Fakat; e – devlet şifresi olmayan vatandaşların mutlaka ilk olarak bu şifreyi almaları gerekmektedir. E – devlet şifresi almak için evinize en yakın PTT şubesine gitmeniz ve burada şifrenizi almak istediğinizi beyan etmeniz yeterlidir. Yapacağınız beş TL’lik bir ödemenin ardından şifrenizi alabilir ve işleminizi tamamlayabilirsiniz.

işlemin devamında sayfanızı doğrulamanız istenir. Bu doğrulama; istenilen bilgileri girmeniz anlamına gelir. Ardından da sistemin yönlendirmesi ile menü kısmına gelmeli ve DASK bilgilerinizi kolayca gözlemlemelisiniz.

DASK Web Sitesi

DASK web sitesi adresinden giriş yaparak da poliçe numaranızı öğrenmeniz mümkündür. Burada yapmanız gereken şey; online resmi web sitesini tıklamak ve karşınıza çıkan online yönlendirme formunu doldurmaktır. Poliçe tipini girmeniz ve ara butonunu tıklamanız sizleri diğer bir sayfaya yönlendirecektir. Ardından seçtiğiniz arama tipine göre karşınıza çıkan online formu doldurmalı ve güvenlik açısından sunulan resmin içerisindeki harfleri ve rakamları onun için ayrılan kutucuğa doğru olarak girmelisiniz. Sonuç itibari ile istenilen bilgileri tamamlanması dahilinde poliçe numaranıza ulaşabilirsiniz.

Zorunlu deprem sigortanızı yaptırın, doğal afetlerden korunun.
 

 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”