Adana'da komiser yardımcısını yaktılar

Adana'da terör örgütü PKKlıların yaptığı korsan gösteriye müdahaleye giden zırhlı araçta bulunan komiser yardımcısı atılan molotof bombasıyla yanarak hastaneye kaldırıldı.

28 Mart 2016 Pazartesi, 09:58
Adana'da komiser yardımcısını yaktılar
-

Edinilen bilgiye göre olay Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi Obalar Caddesi'nde terör örgütü PKK yandaşları akşam saatlerinde Obalar Caddesi'nde yolu kapatıp ateş yaktı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri müdahale etti.
 
Bu sırada zırhlı araca atılan molotof bombasından dolayı komiser yardımcısı Ş.T.'nin yüzü yanmaya başladı. Ş.T. eliyle yüzünü söndürmek istedi ancak elleri de tutuştu.
 
 
"ARKADAŞLARI ÜZERİNE KAPANIP SÖNDÜRDÜ"
 
Bu sırada Ş.T.'nin arkadaşları hemen zırhlı araçtan inerek Ş.T.'yi söndürmek için mücadele etti. Polisler Ş.T.'nin üzerine kapanıp kıyafetlerini çıkartarak ateşi havasız bırakıp yangını söndürdü. Daha sonra çağrılar ambulans ile Ş.T. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama Merkezi'ne götürüldü.
 
Ş.T. yanık ünitesinde tedavi altına alındı. Ş.T.'yi söndüren polis arkadaşlarının da ellerinde yanıklar oluştu. Hastaneye önce Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek gelip komiser yardımcısının durumu hakkında bilgi aldı.
 
Komiser yardımcısı Ş.T.'nin hastanedeki tedavisi devam ederken, polis komiser yardımcısını yaralayan zanlıları bulmak için operasyonlar başlattı.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Tarsus İlçesinde Devrilen Traktörün Altında Kalan Hüseyin Palas Hayatını Kaybetti
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Akdeniz Bölgesi İçin Uyarı Yaptı, Bu Gece Yağışın Mersin’de de Etkisini Göstermesi Bekleniyor
Mersin’de İnşaat Alanındaki Boş Çukura Düşen İşçiyi Büyükşehir İtfaiye Ekipleri Kurtardı
Mersin Büyükşehir, Kadın Ve Çocukların Sosyal Gelişimlerini Desteklemeyi Sürdürüyor, Kadınlar Hem Yeteneklerini Keşfediyor Hem De Öz Gelişimlerine Katkı Sunuyor
Mersin Büyükşehir’den Nacarlı’da 600 Metrelik Yol Yapım Çalışması
Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Gaziantep'te ‘23 Nisan Çocuk Tiyatrosu Şenliği’nde Yer Aldı
Tarsus Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Şehrin Dört Bir Yanında Parklarda Çalışmalar Devam Ediyor
Litvanya Cumhuriyeti Büyükelçisi Eksl. Ricardas Degutis Ve Beraberindeki Heyet Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ni Ziyaret Etti
Başkan Seçer, Litvanya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Degutıs İle Bir Araya Geldi
Başkan Seçer’den 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı